Bringebærlemonade fra Lærdal

I løpet av mørke, kalde kvelder langs Sognefjordens bredder, smakte vi oss frem til det som er blitt en eksplosjon av sol, sommer og natur. 

Frigard bringebærlemonade er en naturlig leskedrikk brygget på tradisjoner. Bringebærene er dyrket her på Frigard i Lærdal – kjent for store, saftige og smakfulle bær. Det næringsrike jordsmonnet gir god næring til plantene. Kombinert med et relativt kjølig klima og lange, lyse dager, får bærene et høyt sukkerinnhold og ikke minst god smak. Den lange tradisjonen for dyrking av frukt og bær i bygda sørger for at bringebærene blir dyrket frem etter alle kunstens regler.

Bringebærene er håndplukket og spesielt utvalgt med tanke på smak og modningsgrad. Bærene fraktes til Balestrand, en liten bygd lenger ut i Sognefjorden, der det er drevet bærpressing og tapping i flere generasjoner. Resultatet er en søt, syrlig og frisk leskedrikk, som vil fylle deg med god energi.

Du finner lemonaden i de fleste Meny, Centra, Ultra og Spar butikker i Oslo og Bergen, og på utvalgte restauranter og serveringssteder. Og skulle du ikke finne den er det bare å spørre din lokale Meny butikk eller serveringssted. De får den hos ASKO. 

Lemonaden kommer i 0,33 l og 0,7 l flasker med skrukork, og inneholder: 32,7 % Bringebær, 8,1 % Rips, 4,4 % Sukker, 54,8 % Vann.

Velbekomme.